Największymi wyzwaniami w zarządzaniu magazynem w restauracji lub hotelu są: kontrola zamówień od dostawców oraz rozliczanie produkcji na kuchni. System Intea Hotel wyposażony jest w narzędzia, które ułatwiają pracę magazyniera i osób rozliczających poszczególne punkty, a jednocześnie pozwalają dostarczyć właścicielowi lokalu komplet bieżących informacji handlowo-rozliczeniowych.

 

System pozwala na bieżącą kontrolę stanów magazynowych w punkcie, a sprzedaż jest automatycznie rozliczana. Osoba obsługująca system ma dostęp do narzędzi pozwalających na korektę w przypadku błędów (np. przeszacowania receptur). Pozwala w prosty sposób rozliczyć punkty gastronomiczne zarówno od strony food costu, jak i według receptur.

 

Funkcjonalności modułu:

  • Obsługa dokumentów magazynowych i gospodarki magazynowej
  • Obsługa rezerwacji towarów w przypadku braku stanów magazynowych
  • Szybka produkcja bez receptury
  • Rozchody magazynowe ręczne z uwzględnieniem zużycia
  • Dekretacja dokumentów na konkretne wydarzenie (rozliczenie rentowności menu)
  • Rozliczenia inwentaryzacji
  • Obsługa kodów kreskowych
  • Przeliczniki różnych jednostek miar na dokumentach
  • Raporty – historia towarów, rotacja towarów, porównanie dostawców i cen, rozliczenie punktów sprzedaży i inne

Umów się na spotkanie

Chętnie zademonstrujemy Ci działanie systemu i odpowiemy na wszystkie pytania przy dobrej kawie. Wypełnij formularz – oddzwonimy.